Ithaka voor vrijwilligers

Poetswonders gezocht!
(dinsdag 3 april)
Deze en volgende week wordt er veel gepoetst in het klooster. Het stof en de spinnenwebben daar aanwezig dateren immers al van 2004. Vele handen maken licht werk, wie graag komt helpen geeft een seintje aan Linde op 0494/309039. Vooral ’s avonds hebben we er graag veel volk bij want dat betekent meer sfeer. Drankjes (iets fris en pintjes) voorzien wij!
——————————————————————————————————————–
Tappen of suppoosten op Ithaka?
(Vrijdag 30 maart)
Wie op Ithaka graag bezoekers wegwijs wil maken aan het onthaal, een frisse pint wil serveren in het kaffee of als suppoost de bezoekers en kunstwerken streng in het oog wil houden, kan zich aanmelden want sinds vandaag bestaat er zowaar een shiftenlijst. Vul jezelf in op het schema en stuur ons een mailtje (ithaka@loko.be) zodat wij je e-mailadres hebben en eventuele vragen kunnen beantwoorden.
——————————————————————————————————————–
Gezocht: schrijvers catalogus
(woensdag 21 maart) 
Dit jaar geen klassieke catalogus, maar een in krantenformaat! Op maandag 23 april verschijnt er een een Ithaka-bijlage in studentenweekblad Veto. Naast een aantal artikels en interviews (een oud-bewoner van het klooster, een kunstenaar die vroeger op Ithaka stond en het ondertussen gemaakt heeft, een oud-organisator van Ithaka, een beknopte geschiedenis van het klooster…) krijgt elke kunstenaar een tekstje over zijn werk – zoals in een catalogus maar dan democratischer.
Wie graag een tekstje over een of meerder van onze kunstenaars schrijft, is welkom op de vergadering op woensdag 28 maart om 19u in de blauwe vergaderzaal op LOKO (’s meiersstraat 5). Om je op weg te helpen, brengen we je in contact met de kunstenaar in kwestie, krijg je zijn of haar projectdossier te zien en krijg je een catalogus van vorig jaar als voorbeeld mee. Kan je er niet bij zij of heb je de vergadering gemist, laat iets weten op ithaka@loko.be. Wij fiksen dan contact met Jelle en Charlotte-Lara, die samen deze Ithakabijlage coördineren.
——————————————————————————————————————-
Facebookgroep vrijwilligers
(Donderdag 8 maart)
In navolging van de vrijwilligersvergadering, hebben we een facebookgroep in het leven geroepen voor informeel overleg, het spuien van ideeën en het stellen van vragen. Wil je lid worden van die groep, mail naar ithaka@loko.be!
 ——————————————————————————————————————–
Eerste vrijwilligersvergadering
(Donderdag 16 februari)
Wil je deel uitmaken van de catering en drankjes uitdelen op de receptie? Wil jij liever deel uitmaken van het promotieteam? Ben je een ervaren electricien of een loodgieter? Kan je met een stofzuiger of met een vlammenwerper om? Heb je een scherpe pen of kan je met een PA werken? Wil jij mensen rondleiden op de tentoonstelling of hou je graag een oogje in het zeil als suppoost? Of zorg jij liever voor de opbouw en het schilderwerk? We hebben het allemaal nodig en meer ook. Dinsdag 6 maart 2012 is er om acht uur een informatievergadering voor vrijwilligers. Die gaat door in de vergaderzaal van LOKO Cultuur aan STUK. Deze kan je vinden door in het onthaal de lift te nemen naar de 6de verdieping. De vergadering is volledig vrijblijvend en achteraf geven wij een rondje!

Voor vragen of opmerkingen kan u mailen naar ithaka@loko.be.

——————————————————————————————————————–

Oproep voor vrijwilligers!

Advertenties